svētdiena, 2016. gada 6. novembris

Melnā sejas maska no ALIEXPRESS

Follow my blog with Bloglovin

Sveicināti šajā ziemīgajā rudens svētdienas dienā!

Šoreiz izdomāju iegādāties kaut ko no adreses aliexpress. Kā jau zināms, tad šajā adresē ir iespējams atrast visu nepieciešamo. Izlēmu izmēģināt sejas masku, lai attīrītu melnās poras uz deguna un zoda. 




Ražotājs sola: 
  • attīrīs no netīrumiem un melnajā porām uz deguna un zoda
  • noņems eļļaino spīdīgumu no sejas ādas, kas rodas dienas gaitā
  • uzlabos pat asinsriti
  • palīdzēs padarīt seju gludāku un attīrīs to 

Lietošana:

Pirms lietošanas vajadzētu nomazgāt sejas ādu un sagatavot maskai. Biezā kārtā uzklājam uz problemātiskajām sejas zonas vietām. Aptuveni pusstundu ir jāgaida kāmēr maska sakaltīs un būs gatava noņemšanai. Kad maska būs sacietējusi, tad droši lēnām un prātīgi var ņemt nost. Pēc noņemšanas vajadzētu sejas ādu sasmērēt ar sejas krēmu, lai nomierinātu apsārtušo ādu. 



Mani ieteikumi lietošanā:

Noteikti iesaku lietot šo masku TIKAI uz problemātiskajām vietām un biezākā sānī uzklāt masku. Nevajadzētu likt plānu kārtiņu, jo būs grūti un pat sāpīgi noņemt. Tā kā uzliku arī uz vaigiem, bija ļoti sāpīgi noņemt, nācās masku noskalot nost. Ieteicams lietot masku vienu vai divas reizes nedēļā, biežāk nevajadzētu. 


Pēc noņemšanas var redzēt, ka uz maskas palikuši sejas ādas netīrumi. 

Uzskatu, ka maska ir iedarbīga. Pēc tās noņemšanas sejas āda palika apsārtusi vietās, kur maska bija uzklāta plānākā kārtiņā nekā citur. Tomēr āda palika mīkstāka un attīrītāka. Liekas, ka melnie punktiņi arī ir mazāk palikuši, domāju, ka pēc biežākas lietošanas varēs redzēt labāku rezultātu. Noteikti iesaku izmēģināt, taču vispirms vajadzētu izvērtēt vai nevarētu rasties alerģiskas reakcijas. 

CENA 20centi


2 komentāri:

  1. Šo es mēģināju lietot pirms apm 2 gadiem un man ļoti nepatika. Biju pasūtījusi vairākas paciņas,taču izmetu visu ārā,jo noņemt viņu nav iespējams,sajūta,ka sejas ādu plēš nost

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī tā bija vietās, kur uzklāju plānākā kārtiņā. Savukārt vietās, kur uzliku biezākā kārtā un pagaidīju ilgāku laiku, maska pati lēnām sāka lobīties nost un nesagādāja liekas problēmas ar noņemšanu. :)

      Dzēst