svētdiena, 2016. gada 23. oktobris

Matu divfāžu kondicionieris L'oreal Elvital

Sveicināti! Tuvojoties oktobra beigām šoreiz varam parunāt arī par matu kopšanu. Vēlējos piebilst, ka nākošo reizi mēģināšu uzrakstīt un apkopot arī oktobra favorītu rakstu. 

 Tā kā nopirku jaunu taisnotāju, tad man nācās arī atrast kādu līdzekli, kas pasargās matus no karstuma. Drogās ir plašš matu produktu klāsts, taču bija grūti kaut ko atrast, kas aizsargā no karstuma, Vienīgais, ko atradu bija :

L`Oreal Elvital Arginine Resist Double Elixir nostiprinošs kondicionieris vājiem matiem





Ražotāja komentārs:

Ar arginīnu un spīdumu piešķirošo SHINE-CARE serumu bagātinātā formula darbojas divejādi: 1) nekavējoties atjauno mata šķiedru; 2) mati kļūst viegli ķemmējami un spīdīgi, aizsargāti no apkārtējās vides agresīvās ietekmes, karstuma un sprogošanās. 


Mans viedoklis:

Līdzeklis patiešām ir ļoti labs! Pēc izfēnošanas mati kļūst viegli ķemmējami, mirdzoši un vieglāki. Liekas, ka tie ir no jauna atjaunoti un brīvi krītoši, kā arī daudz mīkstāki. Domāts vājiem matiem, lai tos stiprinātu. Smarža tiešām ir ļoti patīkama un nav uzbāzīga. Smaržo pēc kaut kā salda. Uzsatu, ka cena arī ir atbilstoša, ap 4 euro.

Lietošana:

Lietoju pēc katras matu mazgāšanas reizes.Tā kā ir rakstīts, ka kondicionieris pasargā no karstuma, tad izsmidzinu to pirms matu fēnošanas. Līdzeklis ir divfāžu, tas nozīmē, ka pirms lietošānas to vajag KĀRTĪGI SAKRATĪT, lai abas fāzes apvienotos kopā. 





Noteikti iesaku iegādāties šo L'oreal divfāžu kondicionieri, ja vēlaties iegūt sev vēlamo matu apjomu un arī atjaunot matu spīdumu.

Iegādāties var veikalos Drogas, cena: ap 3-4 euro

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru