svētdiena, 2016. gada 16. oktobris

Sejas tīrītājs ar aktivētu ogli

Sveicināti! Rudens jau nu ir pusē un arī ziema jau vairs nav aiz kalniem. Tuvojoties aukstajam laikam nākas mums vairāk piedomāt pie sejas kopšanas metodēm un līdzekļiem. Iegriežoties drogās, atradu interesantu sejas mazgāšanas līdzekli ar aktivētu ogli. Tieši tāpēc, ka ogle ir līdzekļa sastāvā, vēlējos to noteikti izmēģināt! 


Beauty formulas with activated charcoal- detox ceanser






Iesākumā, ko tad sola ražotājs: 

Palīdz atbrīvoties no netīrumiem un liekām taukvielam. Atstāj ādu tīru un atsvaidzinātu. Šis detoksificējošais ādas tīrīšanas līdzeklis palīdz notīrīt netīrumus. Aktivētās ogles formula "satver"netīrumus, ļaujot tos viegli nomazgāt. Āda kļūst tīrāka.


Ir tik daudz dzirdēt par aktivēto ogli, galvenokārt veselības uzlabošanai.Bet ko tā dod mūsu sejai? Tā palīdz atbrīvot ādu no liekām taukvielām jeb notīra spīdumu uz sejas.

  • Pamatojoties uz ogļu iedarbību ir pierādīts, cilvēkiem ar taukainas ādas tipam tīras ogles maska ​​samazina spīdumu un novērš sejas pinnes;
  • Samazina melnos punktiņus uz deguna jeb atbrīvo no netīrumiem;
  • Izlīdzina raupjumu uz sejas, sausās vietas
  • Ogļu maska ​​iekļūst dziļi ādā un attīra pat dziļākās poras.

Jālieto divas reizes dienā. Ar rokām/ vates plāksnītēm/ dvielīti jāuzklāj uz mitras sejas, jāattīra seja ar līdzekli un rūpīgi jānomazgā nost. Ražotājs uzsver, ka līdzeklim nevajadzētu nokļūt acīs. Pēc tam ādu kārtīgi notīra un nosusina.

Līdzekļa sastāvs:


Uzskatu, ka sejas mazgājamais līdzeklis domāts vairāk kā ikdienas vieglai ādas nomazgāšanai. Pēc mazgāšanas sejas āda kļūst mīkstāka. Biju iedomājusies, ka efekts būs labāks, bet ja vēlas kaut ko vieglu, tad noteikti derēs.




Vērtējums: 7/10

Iespējams pēc ilgstošas lietošanas varēšu pamainīt savu viedokli uz pozitīvāku.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru