svētdiena, 2016. gada 13. novembris

CATRICE & ESSENCE jaunumi

Sveicināti! Ar lielu prieku varu paziņot, ka beidzot ir tapis mans lielais CATRICE - ESSENCE jaunumu raksts! Urrā! :) 

Produktu ir tik daudz, ka nemaz nezinu, kā lai īsāk un precīzāk aprakstu katru no tiem. Raksts ir samērā garš, priecāšos, ja būsiet tikuši līdz beigām! 

Sāksim ar lūpu krāsām un spīdumiem. Kā varbūt esat pamanījuši, tad arvien populārākas kļūst tieši matētas lūpu krāsas un spīdumi. Arī manā gadījumā septiņas no deviņām ir MATĒTĀS! Tomēr ne visām varu novērtēt matēto finišu. 




Essence Mat longlasting lipgloss 
03 Girl of today 
Tonis ir patīkamā krāsā, nav baigi izceļošs. Vēlos tieši akcentēt lūpu spīduma smaržu un pat arī garšu! Tik saldi un patīkami smaržo. Lai cik smieklīgi nebūtu, izteiktāki saldāka garša ir 01 tonim. Noturība ir ļoti laba, pat pēc padzeršanās vai ēšanas lūpu spīdums vēl ir pamanāms. Sākumā likās, ka produkts nemaz nav matēts, bet ir! Lai iegūtu matētu finišu, uzreiz pēc uzklāšanas lūpas ar pūdera otiņu piepūderēju (bez pūdera, protams)

01 La vie est belle
Krāsa man gan ir par gaišu, tomēr diemžēl šī spīduma noturība nav tā labākā un klājums arī. Diezgan izteikti var redzēt nelīdzeno klājumu. Ineteresanti, ka divi vienādi produkti var būt tik atšķirīgi. Kā jau minēju, par smaržu un garšu vienīgi esmu iepriecināta! :)

Essence Matt Matt lūpu krāsa
tonis 07 
Vairāk gan esmu sajūsmā par šo toni. Viena no manām mīļākajām lūpu krāsu toņiem- violetā. Kā jau minēju zemāk, esmu patīkami apmierināta. 

tonis 02
Godīgi sakot, lūpu krāsas ir baigi labās, nav nekādi izceļoši mīnusi. Krāsa patīkama, klājums arī un pat noturība ir ļoti laba. Tikai priecājos! 

Un pēdējais essence brīnums ir refreshing lipstick 01 pink parrot! 
Produkts ietilpst limitētajā kolekcijā. Šī lūpu krāsa ir matēto izņēmumu sarakstā, taču nebūt ne sliktāka. Biju patīkami pārsteigta par atsvaidzinošo pipermētru sajūtu, kad uzklāju lūpu krāsu uz lūpām. Viegli klājās, taču noturība gan nebūs no tām ilgākajām. Vairāk priekam par interesanto toni. :)
Ķesimies klāt catrice lūpu jaunumiem! 

Divdaļīgā Catrice lip contour & colour Matt lipstick - limited edition
Abas produkta daļas lieliski viena otru papildina. Iesākumā lūpu kontūras ievilkšanai der lūpu zīmulītis un, lai aizpildītu lūpas, lieliski noder spīdums. Ak, jā, lieliskā nude krāsa! Patiešām ļoti skaista un noturīga. Līdzens klājums, ko panāk lūpu zīmulis. 

Catrice Matt lip artist 6hr 040 HibisKiss-Proof
Perfekta! Mana mīļākā lūpu krāsa šajā topā. Sākumā apskatot lūpu krāsa, domāju, ka nu nebūs ne mans tonis, ne arī pats lūpu krāsas veids tāds baigi neierasts- izskatā kā krītiņš. Tomēr esmu kļūdījusies. Tonis ir tik skaists! Ideālāku lūpu kontūru var iegūt izmantojot kādu lūpu zīmuli, lai krāsu noturētu rāmjos, taču pats klājums ir lielisks- vienmērīgs un plūstošs. Esmu pilnībā apmierināta, plānoju iegādāties vēl kādus tonīšus. Un aizmirsu piebilst- patiešām matēta! 

Catrice Velvet matt lip cream 060 REDvolution
Kā priecājos par iepriekšējo lūpu krāsu, tad par šo ne tik ļoti. Krāsa, protams, ir ļoti skaista un patīkama, taču ir baigi jānopūlas, lai lūpu spīdums nepārietu pāri lūpu malām, noteikti iesaku izmantot arī lūpu zīmuli. Kad lūpu krāsa ir uzklāta, tad gan var sākt priecāties. Skaisti matēts tonis rodas, lūpām nožūstot. Tomēr ir jāpagaida, kad lūpas ir nožuvušas, lai neizsmērētu krāsu, kura sākumā neturās visai labi savā vietā. 

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick Intense 040 Rose Your Voice
Par šo spīdumu gan neizplūdīšu garās runās. Krāsa ir tuvu lūpu dabīgajai, kas ir patīkami. Noturība un klājums ir ļoti labi, pēc ēšanas un dzeršanas viss savās vietās. Iesaku, ja gribat tikai piešķirt savām lūpām toni un padarīt tās skaistākas. 


Swatchi ir tādā secībā kā augstāk sakārtots. No auģsas sākas essence produkti, tālāk catrice. 




Catrice HD Liquid coverage tonālais krēms 020 Rose Beige
Kā attēlā varat redzēt, tonālā tonis man gan ir nedaudz par tumšu. Domāju, ka vasarā tas gan būs piemērots, kad sejas āda būs nosauļojusies. Patīk tonālā lietošanas pumpītis, kas ir diez gan ērts, lai to uzspiestu sākumā uz rokas un tad ar sūklīti uzklātu uz sejas. Sniedz matētu finišu. Ražotājs sola 24 stundu noturību, taču, protams, tā nebūs. Noturība ir vidēji kādas 4-6 stundas, pēc tam jau vajag pielabot. Sedzamība ir vidēja, bez konsīlera neiztikt. 


Essene 2 in 1 make-up & concealer 10 ivory beige
Par šo produktu gan es vairāk priecājos. Tonis man atbilstošā krāsā! Nepaliek nekādi pleķi uz sejas, viegli izpludināms. Nav ļooti sedzošs, taču zem acīm gan der. Tikai kā konsīlera iepakojums gan nav ērts, labāk dodu priekšroku, ja ir otiņa. 

Catric glam & doll super black liner 010 
Essence rock'n doil duo stylist eyeliner pen
Ar laineriem saskaros pirmo reizi, iepriekš nebiju mēģinājusi lietot. Kā lainera lietošanas iesācēja, man labāk patīk essences laineris. Bildē varat redzēt, tumšāki melnāks ir essence produkts, kā arī man parocīgāk ir tas mazais lainera galiņš-bumbiņa, kas palīdz taisnāk novilkt līniju. Catrice laineris ātri izsmērējas, ja nepagaida kamēr nožūst. Pirmo reizi uzklājot, laineris nonāca uz acu plakstiņu aukšējās daļas, jo nebija vēl paspējis nožūt. Ar essence laineri gan tā nebija. 






Varu uzreiz teikt, ka toņi nav ļoti pigmentēti, kad tiek uzklāti uz plakstiņie. Catrice ēnas vairāk noderēs kā skaisti izgaismotāji. Essence tumšākie toņi gan ir pigmentētāki un skaisti, ar interesantu atspīdumu. Izteiksmīgākam pigmentam vajadzēs zem ēnām klāt bāzi. 




Mans favorīts šoreiz ir essence the false lashes mascare dramatic volume unlimited. Sākumā gan nedaudz samulsu par tušas birstīti, kura ir lielāka nekā ierasta, taču savu darbu padarīja labāk nekā essence rock'n'doll crazy xxxl volume mascara. Man galvenais ir, lai tuša dienas beigās nebūtu nobirusi, izplūdusi, kā arī svarīgi ir, lai skropstas būtu skaisti atliektas, nevis salipušas kopā. Abas tušas šos nosauktos punktus izpildīja, taču skropstas skaistāk tika atliektas ar manis minēto pirmo tušu. 

Essence extreme lasting eye pencil easy glife & waterproof 05 rockin' taupe
Skaisti sudraboti brūnīgs tonis! Esmu sajūsmā par šo skaisto zīmulīti, kā arī fantastiski papildina grimmu! Super! 



Ne tikai matētās lūpu krāsas tagad ir populāras, bet arī izgaisomotāji! 

Catrice izgaismotāji nekad nav likuši vilties un arī šoreiz tā nebija. Catrice delux glow highlighter 010 The Glowrious Three ļoti skaists, un izdevies produkts! Iepakojuma aizmugurē ir parādīta pat pamācība, kā pareizāk tonīšus uzklāt uz sejas. Izgaismotājs atsvaidzina sejas ādu un liek tai izskatīsies veselīgi skaistai un mirdzošai. 

Essence light up for your face liminizer palette 10 ready, set, glow!
Toņi, protams, ir skaisti, taču grūti izdomāt kā, lai labāk lieto. Nedaudz pārāk daudz spīdumi pievienoti, kas ikdienai tomēr ir lieki un par daudz.. Izgaismotājus izmantoju visus trīs reizē, lai radītu skaistāku efektu, 

Catrice eye& brow contouring palette 020 but first, hot coffee!
Šo konturēšanas paleti vairāk izmantoju vaigu konturēšanai nekā acīm, taču pats gaišākais tonis izcili der uzacu konturēšanai! Perfekts! Domāju, ka skaisti arī izskatīsies acu plakstiņiem, kā ir parādīts pamācībā. 

Essence satin touch blush 10 satin coral
Tonis ir skaists, taču ļoti viegli var pārspīlēt ar sārtumu. Jāuzklāj uzmanīgi, lai nerastos oranžīgi vaigi, taču, prātīgi uzklājot, sārtums izskatīsies dabiski skaisti! 



Un visbeidzot nagu lakas! Skaisti rudenīgi, ziemīgi toņi! Otiņas ir ļoti ērtas un parocīgas, lai vienmērīgi uzklātu laku uz nagiem. Laka vidēji turas apmēram 3-4 dienas, ar bāzi būs ilgāk lietojamas. Interesantākais liekas pēdējais tonis, pudelītē izskatās tāds tumši rozā, taču, uzklājot uz nagiem, kļūst piena šokolādes krāsā! :) 

Ceru, ka tikāt līdz raksta beigām! Šoreiz esmu patīkami priecīga par matētajām lūpu krāsām un spīdumiem, catrice izgaismotāju un konturēšanas paleti, kā arī par nagu lakām! Noteikti iesaku iegādāties! 



Produkti ir piešķirti no uzņēmuma pārstāvja, tas nekādā gadījumā neietekmēja manu viedokli. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru