sestdiena, 2016. gada 26. novembris

Nivea Repair & Target Care Šampūns un kondicionieris

Sveicināti sestdienā! Latvijas svētku diena nosvinēta, nu var gatavoties nākamajiem svētkiem- Ziemassvētkiem! :) Šoreiz gan nebūs runa par Ziemassvētkiem, vēlos atgriezties nesenā pagātnē, kad Nivea sāka pārdot jauna veida šampūnus. Iepazīsimies tad tuvāk ar Repair& Target care šampūnu un kondicionieri. 





Nivea Repair & Targed Care šampūns domāts sausiem un bojātiem matiem.

Sola:

  • Stiprināt matus un atjaunot tos no iekšpuses
  • Aizsargāt matus pret lūšanu un matu galu šķelšanos
  • Un pats galvenais- atjaunot matus tieši bojātajās vietās. 
Izklausās jau fantastiski! Kurš gan negribētu šampūnu, kurš atjauno matus tieši bojātās vietās. Šampūnu esmu izlietojusi, un tieši šo punktu gan nenovēroju, bet produktu par sliktu arī nenosaukšu. Galvenokārt man ir svarīgi, lai šampūns neliek matiem izskatīties netīriem jau nākamajā rītā pēc mazgāšanas. (Lielākoties matus  mazgāju vakaros, ik pēc divām dienām). Vienīgi otrajā dienā mati gan vairs nav tik patīkami svaigi kā gribētos. Ja mazgājat matus katru dienu, tad produktu būsiet apmierināti!  

Vairāk gan man patīk tieši kondicionieris.

Ražotāja apraksts ir tieši tāds pats kā šampūnam, atjaunos, stiprinās un aizsargās matus. Pēc mazgāšanas mati tiešām paliek vieglāk ķemmējami, daudz svaigāki un patīkamāki. Ar šo produktu vairāk sadraudzējos nekā ar šampūnu. Diemžēl (vai citiem par laimi) šiem produktiem smarža nav īpaši izteikta, tāda neuzkrītoša. 




Secinājumi: Mati otrajā dienā vairs neizskatās tik labi, kā vēlētos. Šoreiz vairāk novērtēju kondicionieri, jo mani mati kļūst viegklāk ķemmējami un patīkami pēc produkta lietošanas. Iesaku iegādāties, jo, kā minēju, cenu kategorijas produkts ir labs! 





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru