trešdiena, 2016. gada 28. septembris

Garnier sejas maska

Sveicieni pēdējās septembra dienās!

Esmu tikai nesen izveidojusi savu blogu, bet nu jau nākas aizkavērties ar plānotajiem rakstu publicēšanas datumiem. Steidzu labot savu kļūdu.

Šodien iepazīstināšu jūs ar Garnier Skin Naturals Moisture + Aqua Bomb sejas masku.







Iepriekš nebiju lietojusi šāda veida papīra maskas. Biju lasījusi daudzas labas atsauksmes par šo masku, tāpēc sapratu, ka man tā noteikti arī ir jāizmēģina!

Maska sola atjaunot un mitrināt nogurušu, kā arī dehidrētu ādu. Tā nodrošinās ādas pamatvajadzības, saglabās šūnās esošu mitrumu un aizkavēs ādas novecošanās pazīmes.
Maska ir ļoti piesūcināta un slapja, kas, protams, ir ļoti labi.. Noteikti ne tikai sejas ādu varēsiet pabarot, bet arī rokas un kakla ādu.

Lietošana:
Kad esat izņēmuši masku no iepakojuma, ar balto pusi ērti iekāŗtojam masku uz sejas. Tas man sagādāja vislielākās grūtības, jo bija pagrūti pareizi to izkārtot. Kad tas ir izdarīts, vajag noņemt maskai virsējo zilo kārtiņu un kārtīgi sakartot masku uz sejas.

Ieteicams masku turēt vismaz 15 minūtes. Tā kā iepriekš šāda veida maskas nebiju lietojusi, biju iedomājusies, ka 15 minūtēs papīra maska izžūs, bet tā, protams, nenotika. Šī iemesla dēļ masku noturēju uz sejas vismaz 25 minūtes. Bet nedomāju, ka tas ādai nāca par sliktu.

Varu teikt, ka maska bija visnotaļ sevis vērta! Iesaku izmēģināt, jo pēc maskas noņemšanas āda izskatījās mirdzoša, atpūtusies un arī kārtīgi mitrināta. Noteikti iegādāšos vēl, lai varētu palutināt savu sejas ādu. :)


Nopērkama veikalā Drogas, akcijas cena 1,72

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru