svētdiena, 2016. gada 11. septembris

Batiste sausais šampūns

Sveicināti! Ieskatoties kalendārā, nu jau saprotu, ka rudens ir sācies. Lai gan brīvdienas ir fantastiski siltas! Rudenī jau vairāk nākas piedomāt par matu kopšanu. Atzīstos, vasarā man ir galvenais, lai mati ir tīri un savākti, par pārējo īpaši nepiedomāju. Tāpēc tagad vēlos padalīties ar savu jaunāko atklājumu BATISTE sauso šampūnu.

Sausos šampūnus iepriekš neesmu lietojusi, nav bijusi vajadzība. Saskaroties internetā ar pozitīvajām atsauksmēm par šo sauso šampūnu, sapratu, ka man arī ir jāizmēģina. Esmu sajūsmā! Nemaz nebiju domājusi, ka batiste sausais šampūns spēs glābt manus matus

.


Lūk, ko sola ražotājs: Batiste Dry Shampoo sausais šampūns ir jauns un progresīvs produkts, kas nesatur ūdeni. Tas uzsūc taukus no galvas ādas un matu virsmas, tos atsvaidzina un piešķir tīru mirdzumu. Daži pūtieni ir viss, kas ir nepieciešams, lai atsvaidzinātu matus starp to mazgāšanas reizēm un uzturētu nevainojamu izskatu. Ko vēl vairāk var vēlēties mūsdienu cilvēks?

Tieši tā! Sausais šampūns tiešām būs labākais līdzeklis, kurš palīdzēs rītos, kad izmazgāt matus vairs nav laika. Vairāki pūtieni un mati izskatīsies tīri. 



Lietošana. Kārtīgi sakratiet trauku, turiet to 20-25 cm attālumā no sausiem matiem un vienmērīgi tos apsmidziniet. Vienkārši uzsmidzini Batiste Dry Shampoo šampūnu, iemasē un ļauj tam dažas minūtes iesūkties, tad izķemmē. Iemasējot matos, šampūns uzsūc netīrumus un taukus. Mati kļūs mīkstāki, tīrāki un brīnišķīgi smaržos!

Iesaku matos vismaz kādas 5 minūtes paturēt un tad tikai iemasēt. Būs labāk redzams efekts.Sausais šampūns attīrīs matu saknes, atbrīvos no taukainuma un piešķirs matiem apjomu un elastību. 

Tomēr sausais šampūns neaizstāj matu mazgāšanu. Tas būs labākais līdzeklis starp matu mazgāšanas reizēm. 


Nopērkams veikalos drogas, akcijas cena 4,19

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru