svētdiena, 2017. gada 8. janvāris

L'Oreal Triple Active dienas krēms

Sveicināti Jaunajā gadā! Ceru, ka esat veiksmīgi to sagaidījušas un gatavas piedzīvot daudz foršus notikumus! Novēlu, lai piepildās visi kvēlēkie sapņi un galvenais esiet stipras! 

Man vēl nepadodas rakstīt skaistus, iedvesmojošos ievadus, tāpēc labāk sāksim! Ziema ir laiks, kad īpaši vajadzētu parūpēties par savu ādu. Tā kā mans sejas krēms jau gandrīz kā ir beidzies, nācās meklēt jaunu. Laika trūkuma dēļ ieskrēju drogās un paņēmu tikpat kā pirmo, ko atradu. Vēlējos izmēģiāt L'Oreal Triple Active dienas krēmu.





Krēms ir piemērots visiem ādas tipiem. Taču vairāk palīdzēs sausas vai jutīgas ādas īpašniecēm. Man pašai ir kombinētas ādas tips, protams, ar taukošanos T zonā, tomēr ir arī sausas vietas, kuras nepieciešams mitrināt.

Ražotājs sola TRĪSKĀRŠU efektu:

  • MITRINA 24 stundas
Formulā glicerīns ir apvienots ar cukura produktiem, lai palīdzētu ādai novērst mitruma iztvaikošanu un nodrošinātu ilgstošu mitrināšanu;
  • AIZSARGĀ
Satur E vitamīnu, kas palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem, kā arī UV staru filtru, kas aizsargā ādu no saules staru kaitīgās iedarbības;
  • NOMIERINA
Satur keramīdu un vitamīnu B5, kas palīdz atjaunot ādas aizsargspēju un ilgstoši sniedz nomierinošu sajūtu.

Krēms ātri iesūcas ādā, lieliski mitrina un baro ādu. Neteikšu, ka ir ļoti vieglas konstitences, vairāk vidēja, tāpēc pagaidām lietoju krēmu gan vakarā, gan no rīta. Nedaudz uzkrītoša smarža. (atgādina NIVEA krēmu pēc smaržas)




Aukstā laikā ir jāatceras īpaši rūpīgi kopt savu sejas ādu. Ziemā ādai nepieciešama papildus aizsardzība, jo zemādas tauku dziedzeri ziemā kļūst neaktīvi, tāpēc samazinās ādu aizsargājošais hidrolipīdu slānis. Tā rezultātā āda kļūst plānāka un sausāka, tādēļ par to jārūpējas vēl vairāk nekā citos gadalaikos. Izvēlies īsto krēmu ziemai un dodies laukā baudīt skaisto laiku! Neaizmirsti arī parūpēties par savām rokām, bet par to citreiz parunāsim! 

Dalies ar saviem sejas kopšanas rituāliem ziemas periodā! 

2 komentāri:

  1. Kàpèc raksti, ka piemèrots visiem àdas tipiem un kàpèc lieto pati, kà kombinètas àdas ìpašniece, ja uz krèma rakstìts - sausai un jùtìgai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iespējams būšu aizmirsusi precizēt to, ka vairāk piemērots sausai un jutīgais ādai. Par to, ka piemērots visiem ādas tipiem ņēmu informāciju no ražotāja mājas lapas. Rakstā minēju, ka mana āda taukojas T zonā, taču nepiebildu, ka ir vietas, kur ir sausāki pleķīši, kurus nepieciešams mitrināt. Paldies, papildināšu informāciju! :)

      Dzēst